Myllärin by Helsinki Mills

Kaurarouhepuuro

Herkullinen pehmeä kaurapuuro!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
suolaa

Ohjeet

  1. Kiehauta vesi. Keitä kaurarouhetta n. 3 min ja lisää kerma ja maito. Keitä puuroa hiljalleen välillä sekoitellen n. 25 minuuttia. Mausta suolalla.

    Nesteenä voi toki käyttää myös pelkkää vettä, mutta puuron rakenne on vieläkin herkullisempi, jos käyttää osana maitoa/kermaa.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
3,7 g
Energia
114,0 kcal
Hiilihydraatit
12,1 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
0,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurapuuro Isoista hiutaleista
K, VG

Kaurapuuro Isoista hiutaleista

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro

Mestarin Puuro
15 min L, VG, M, K, V

Mestarin Puuro

Sämpylät Mestarin Myslistä
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Sämpylät Mestarin Myslistä