Myllärin by Helsinki Mills

Taateli-omenapuuro

Yhdistä rukiin ja kauran maut puurossa, joka sopii aamuun, iltaan tai väliin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

1 l vettä
1 ½ dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
1 ½ dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 tl suolaa
100 g kuivattuja taateleita
2 omenaa

Ohjeet

  1. Mittaa kattilaan 1 litra vettä. Lisää joukkoon Myllärin Luomu Ruishiutaleet ja Myllärin Luomu Kaurahiutaleet.

  2. Poista taateleista tarvittaessa kivet ja pilko taatelit pieniksi. Lisää kattilaan.

  3. Raasta omena ja lisää kattilaan.

  4. Keitä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hautua hetken kannen alla ja mausta puuro suolalla.

Vinkit

Lisää puuron joukkoon 1 dl vispi- tai kaurakermaa ja puurosta tulee vieläkin maukkaampaa. Lisää kerma lopuksi ja kiehauta puuro kerman lisäämisen jälkeen koko ajan sekoittaen.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,6 g
Proteiini
0,3 g
Energia
17,5 kcal
Hiilihydraatit
3,4 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kauranäkkäri
1 h 10 min L, GL, K, V, VG, M

Kauranäkkäri

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla