Taateli-omena ruiskaurapuuro

30 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

4 annosta

1 litra vettä
2 dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1/2 tl suolaa
100 g (9-10 kpl) taateleita
1 kpl (tai 100 g) kotimaisia omenoita

 

Valmistusohje

1. Mittaa kattilaan 1 litra vettä. Lisää joukkoon Myllärin Luomu Ruishiutaleet ja Myllärin Luomu Kaurahiutaleet.

2. Poista taateleista kivet ja pilko taatelit pieniksi. Lisää kattilaan.

3. Raasta omena ja lisää kattilaan.

4. Keitä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.

5. Anna hautua hetki kannen alla.

6. Mausta suolalla.

7. Koristele annos taateleilla ja omenalla.

Vinkki: Lisää puuron joukkoon 1 dl vispi- tai kaurakermaa ja puurosta tulee vieläkin maukkaampaa. Lisää kerma lopuksi ja kiehauta puuro kerman lisäämisen jälkeen koko ajan sekoittaen.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.