Ruishiutalepuuro

15 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 annosta
 4-5 dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
1 l vettä tai maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Sekoita hiutaleet veteen tai maitoon ja kuumenna seos kiehuvaksi. Keitä 3 – 5 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hautua pari minuuttia kannen alla. Mausta halutessasi suolalla. Nauti esimerkiksi marjojen tai hillon kanssa.

Ruispuuro mikrossa

Mittaa 1 dl hiutaleita ja 2 dl vettä syvälle lautaselle. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla ilman kupua yhteensä kolmen minuutin ajan. Sekoita välillä. Sekoita valmis puuro tasaiseksi ja mausta halutessasi suolalla. Anna hautua hetki ennen syömistä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.