Kuningatarpiirakka (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria

 

Valmistusohje

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

 

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.