Ainekset
Pohja: | |
125 g | voita tai margariinia |
1 dl | sokeria |
1 | kananmuna |
4 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
|
|
Täyte: | |
2 dl | vadelmia |
2 dl | mustikoita |
250 g | maitorahkaa |
1 | kananmuna |
1/2 dl | sokeria |

Valmistusohje
Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!
Valmistusohje
Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.
Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.