Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä

Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Kaurassa on lisäksi todellista alkuvoimaa, sillä se alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan ja suoliston toimintaa.

Myllärillä on laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, jotka vastaavat maultaan ja ominaisuuksiltaan ei-gluteenittomia tuotteita. Tuotekehityksessämme panostetaan gluteenittomiin tuotteisiin, sillä haluamme tarjota parastamme mahdollisimman monen arkeen.

Tule mukaan keliakiaviikolle meidän kanssamme!

Tee itse ja säästä ruokakuluissa

Hyllymme pullistelee gluteenittomia reseptejä!

  • bowlit
  • salaatit
  • leivonnaiset
  • smoothiet
  • puurot
Vilkaise reseptivinkit
Tillikaura salaatti
Gluteenittomat sämpylät

Muista myös tuoreet raaka-aineet satokauden mukaan

Maistuvaa lähiruokaa

Valikoimastamme löytyy runsain mitoin Suomessa tuotettuja, keliaakikoille sopivia tuotteita, jotka sisältävät kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet. Selkeät pakkausmerkinnät ja violetti väri auttavat oikeiden tuotteiden löytämisessä. Ja on muuten ympäristöystävälliset pakkaukset! 

Katso koko valikoima

Huolellisuus ennen kaikkea 

Gluteenittomien tuotteiden valmistus on tarkkaa puuhaa, sillä kaura ei saa olla missään vaiheessa kosketuksissa gluteenia sisältävien viljojen kanssa. Tämä huomioidaan meillä niin viljelyn eri vaiheissa, myllyssä kuin omassa laboratoriossamme.

KAURAN MATKA Lataa gluteenittomien esite
Puinti kaura

Gluteenittoman hyllyn upeat uutuudet

Juhlimme tänä vuonna Helsingin Myllyn 90-vuotista taivalta ja sen kunniaksi myös gluteenittomat tuotteemme erottuvat hyllyistä yhä paremmin edukseen. Osa tuotteista, kuten kaurahiutaleet ja mysli, siirtyy pusseista ympäristöystävällisempiin pahvikoteloihin. Ensi kertaa hyllylle pääsevät upeat uutuustuotteemme Myllärin Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho sekä Myllärin Gluteeniton Hapanleipäaines. Laita kokeiluun!

Gluteenittomat uutuudet

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”
Faktaa ruuasta 24.03.2025

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”

– Täysjyväviljoille on nyt ensimmäistä kertaa kirjattu saantisuositus: vähintään 90 g/vrk (kuivapainona). Oman terveyden ja ympäristön vuoksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää … Lue lisää

Nitistä gluteenittoman leivonnan haasteet
Vinkit & niksit 17.03.2025

Nitistä gluteenittoman leivonnan haasteet

Myllärin Onnellisuus-kampanja syntyi aidoista arjen onnenhetkistä. Ninni, Jari, Saga ja Mikko kertoivat meille, mikä ruokkii heidän onnellisuuttaan ja jakoivat neuvonsa … Lue lisää

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa
Uutiset 10.03.2025

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvitti suomalaisten mielikuvia 248 brändin vastuullisuudesta. Lue lisää

Energiaa aivoille!
Kampanjat 20.02.2025

Energiaa aivoille!

Opiskelijat, työssäkäyvät ja arjen muut sankarit – ahkeruudella ja silkalla sisulla selviää kovimmistakin koitoksista. Ja kun vain muistaa tehdä parhaansa, … Lue lisää