Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä
Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Kaurassa on lisäksi todellista alkuvoimaa, sillä se alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan ja suoliston toimintaa.
Myllärillä on laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, jotka vastaavat maultaan ja ominaisuuksiltaan ei-gluteenittomia tuotteita. Tuotekehityksessämme panostetaan gluteenittomiin tuotteisiin, sillä haluamme tarjota parastamme mahdollisimman monen arkeen.
Tule mukaan keliakiaviikolle meidän kanssamme!
Tee itse ja säästä ruokakuluissa
Hyllymme pullistelee gluteenittomia reseptejä!
- bowlit
- salaatit
- leivonnaiset
- smoothiet
- puurot
Muista myös tuoreet raaka-aineet satokauden mukaan
Maistuvaa lähiruokaa
Valikoimastamme löytyy runsain mitoin Suomessa tuotettuja, keliaakikoille sopivia tuotteita, jotka sisältävät kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet. Selkeät pakkausmerkinnät ja violetti väri auttavat oikeiden tuotteiden löytämisessä. Ja on muuten ympäristöystävälliset pakkaukset!
Katso koko valikoimaHuolellisuus ennen kaikkea
Gluteenittomien tuotteiden valmistus on tarkkaa puuhaa, sillä kaura ei saa olla missään vaiheessa kosketuksissa gluteenia sisältävien viljojen kanssa. Tämä huomioidaan meillä niin viljelyn eri vaiheissa, myllyssä kuin omassa laboratoriossamme.
KAURAN MATKA Lataa gluteenittomien esiteGluteenittoman hyllyn upeat uutuudet
Juhlimme tänä vuonna Helsingin Myllyn 90-vuotista taivalta ja sen kunniaksi myös gluteenittomat tuotteemme erottuvat hyllyistä yhä paremmin edukseen. Osa tuotteista, kuten kaurahiutaleet ja mysli, siirtyy pusseista ympäristöystävällisempiin pahvikoteloihin. Ensi kertaa hyllylle pääsevät upeat uutuustuotteemme Myllärin Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho sekä Myllärin Gluteeniton Hapanleipäaines. Laita kokeiluun!