Jarkko Tuomola Pro Luomun hallitukseen

Suomen suurimman luomuviljatuotteiden jalostajan kaupallinen johtaja Jarkko Tuomola valittiin 28.11. Pro Luomun 2024 hallitukseen. – Odotan hallitustyöskentelyltä ratkaisuhakuisuutta tulevaisuuteen, jossa luomulla on entistä isompi rooli, kertoo Tuomola.

Yli 25 vuotta luomuviljatuotteita valmistanut Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden jalostaja. Vuonna 2022 luomun osuus perheyrityksen liikevaihdosta oli 28 %.

Pro Luomu ry edistää luomualan kehitystä ja kasvua Suomessa. Helsingin Mylly on ollut yhdistyksen jäsen sen perustamisvuodesta 2011 lähtien. Yhdistyksen noin 70 jäsenorganisaatiota edustavat koko ruokaketjua luomutuottajista elintarvikeyrityksiin ja kauppaan. Ennen Tuomolaa Helsingin Myllyä Pro Luomun hallituksessa edusti perheyrityksen toimitusjohtaja Niklas Kumlin.

Jarkko Tuomola on tehnyt työuransa elintarvikkeiden parissa. Viimeiset kymmenisen vuotta Tuomola on työskennellyt Helsingin Myllyllä, jonka kaupallisena johtajana hän tällä hetkellä toimii. Taustaa Jarkolta löytyy erilaisista myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen johtotehtävistä niin teollisuudessa, vähittäiskaupassa kuin horeca-markkinassakin.

– Luomu on yksi ratkaisu, jonka taustalla on hyvät tavoitteet syödä terveellistä ja puhdasta ruokaa, suosia eettisiä ratkaisuja ja muun muassa pyrkiä parantamaan luonnon tilaa.

– Odotan Pro Luomun hallitustyöskentelyltä hyvää avointa keskustelua ja ratkaisuhakuisuutta tulevaisuuteen, jossa luomulla on entistä isompi rooli ja kysyntä, kertoo Jarkko Tuomola.

Lorem ipsum
Lorem ipsum

Pro Luomun hallitus vuonna 2024

  • Hovi Harri, Kesko (puheenjohtaja)
  • Päällysaho Sampo, SOK (varapuheenjohtaja, varajäsen Riihimäki Jouko, Jalofoods / Oy Soya Ab)
  • Drozzin Lumi, MTK (varajäsen Korkman Rikard, SLC)
  • Jokinen Juha-Petri, DAVA Foods Finland (varajäsen Vuorinen Janne, Kesko)
  • Lammi Annamari, Valio (varajäsen Tollet Mirva, Valio)
  • Rännäri Susann, Luomuliitto (varajäsen Aalto Jouko, Kymen Luomu)
  • Tamminen Pasi, Lihatukku Harri Tamminen (varajäsen Rauhansuu Janne, Luomuliitto)
  • Tuomola Jarkko, Helsingin Mylly (varajäsen Janhunen Markku, Midsona Finland)

Lisätietoja Pro Luomun verkkosivuilta: Uusia jäseniä Pro Luomun hallitukseen

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa
Uutiset 27.03.2024

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2024 -tutkimuksessa sijalle 23. Tutkimus selvittää suomalaisten mielikuvia brändien vastuullisuudesta. Lue lisää

Kaura kiertää lannoitteena takaisin pellolle
Uutiset 15.02.2024

Kaura kiertää lannoitteena takaisin pellolle

Helsingin Mylly ja lannoitteita valmistava Yara ovat sopineet yhteistyöstä, jossa myllyprosessissa sivuvirtana syntyvä kaurankuori otetaan hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa. Lue lisää

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

Juhlavuosi uudistaa Myllärin-brändin
Uutiset 08.01.2024

Juhlavuosi uudistaa Myllärin-brändin

– 90 vuodessa on tapahtunut paljon, erityisesti viimeisten 10 vuoden aikana. Brändiuudistus tulee hyvään ajankohtaan – juhlavuoteemme. Uudistus on nimenomaan … Lue lisää