Helsingin Myllyn hallituksen puheenjohtajalle Akavan yrittäjäpalkinto

Helsingin Myllyn hallituksen puheenjohtaja Maret Puhkille on myönnetty Akavan yrittäjäpalkinto 2020. “Neljännen sukupolven perheyrityksenä meille on tärkeää katsoa pitkälle tulevaan ja luoda kestävää hyvää ympärillemme”, toteaa OTK, VT, yrittäjä ja Suomen Lakimiesliiton jäsen Maret Puhk.

Maret Puhkin isoisä Eduard Puhk kunnostutti Helsingin Sörnäisten rantatiellä sijaitsevat tehdasrakennukset myllykäyttöön vuonna 1934. Hallituksen puheenjohtaja ja suvun matriarkka Maret Puhk suunnitteli uraa juristina, mutta veri veti jatkamaan edellisten sukupolvien työtä Helsingin Myllyn johdossa.

– Nyt Helsingin Myllyn toiminta jatkuu neljännessä polvessa, kun kaikki kolme poikaani jatkavat yrityksen kehittämistä. Minä olin hyvässä vauhdissa oikeuslaitoksen palveluksessa, mutta 1990-luvun puolivälissä alkoi kuitenkin tuntua siltä, että velvollisuuteni on jatkaa isoisäni ja isäni työtä, kertoo varatuomari Maret Puhk.

Lue koko uutinen Akavan verkkosivuilta: Akavan yrittäjäpalkinto 2020 Maret Puhkille – kestävä kasvu ja vastuullisuus tärkeitä arvoja

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.