Jarkko Tuomola Pro Luomun hallitukseen

Suomen suurimman luomuviljatuotteiden jalostajan kaupallinen johtaja Jarkko Tuomola valittiin 28.11. Pro Luomun 2024 hallitukseen. – Odotan hallitustyöskentelyltä ratkaisuhakuisuutta tulevaisuuteen, jossa luomulla on entistä isompi rooli, kertoo Tuomola.

Yli 25 vuotta luomuviljatuotteita valmistanut Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden jalostaja. Vuonna 2022 luomun osuus perheyrityksen liikevaihdosta oli 28 %.

Pro Luomu ry edistää luomualan kehitystä ja kasvua Suomessa. Helsingin Mylly on ollut yhdistyksen jäsen sen perustamisvuodesta 2011 lähtien. Yhdistyksen noin 70 jäsenorganisaatiota edustavat koko ruokaketjua luomutuottajista elintarvikeyrityksiin ja kauppaan. Ennen Tuomolaa Helsingin Myllyä Pro Luomun hallituksessa edusti perheyrityksen toimitusjohtaja Niklas Kumlin.

Jarkko Tuomola on tehnyt työuransa elintarvikkeiden parissa. Viimeiset kymmenisen vuotta Tuomola on työskennellyt Helsingin Myllyllä, jonka kaupallisena johtajana hän tällä hetkellä toimii. Taustaa Jarkolta löytyy erilaisista myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen johtotehtävistä niin teollisuudessa, vähittäiskaupassa kuin horeca-markkinassakin.

– Luomu on yksi ratkaisu, jonka taustalla on hyvät tavoitteet syödä terveellistä ja puhdasta ruokaa, suosia eettisiä ratkaisuja ja muun muassa pyrkiä parantamaan luonnon tilaa.

– Odotan Pro Luomun hallitustyöskentelyltä hyvää avointa keskustelua ja ratkaisuhakuisuutta tulevaisuuteen, jossa luomulla on entistä isompi rooli ja kysyntä, kertoo Jarkko Tuomola.

Lorem ipsum
Lorem ipsum

Pro Luomun hallitus vuonna 2024

  • Hovi Harri, Kesko (puheenjohtaja)
  • Päällysaho Sampo, SOK (varapuheenjohtaja, varajäsen Riihimäki Jouko, Jalofoods / Oy Soya Ab)
  • Drozzin Lumi, MTK (varajäsen Korkman Rikard, SLC)
  • Jokinen Juha-Petri, DAVA Foods Finland (varajäsen Vuorinen Janne, Kesko)
  • Lammi Annamari, Valio (varajäsen Tollet Mirva, Valio)
  • Rännäri Susann, Luomuliitto (varajäsen Aalto Jouko, Kymen Luomu)
  • Tamminen Pasi, Lihatukku Harri Tamminen (varajäsen Rauhansuu Janne, Luomuliitto)
  • Tuomola Jarkko, Helsingin Mylly (varajäsen Janhunen Markku, Midsona Finland)

Lisätietoja Pro Luomun verkkosivuilta: Uusia jäseniä Pro Luomun hallitukseen

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon
Uutiset 02.01.2024

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää

Lähikaura jättää vain pienen jäljen
Vastuullisuus 09.12.2023

Lähikaura jättää vain pienen jäljen

Kotimainen kaura! Sillä on muihin vastaaviin elintarvikkeisiin verrattuna varsin pieni hiilijalanjälki. Ja isosti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Lue lisää

Hiilineutraalisti jo vuodesta 2020
Vastuullisuus 08.12.2023

Hiilineutraalisti jo vuodesta 2020

Tästä voimme olla syystäkin ylpeitä. Olemme Suomen ensimmäinen hiilijalanjälkensä kumonnut mylly. Oma toimintamme on hiilineutraalia. Lue lisää

Laatukauran viljelijät myllyvierailulla
Viljely 13.12.2022

Laatukauran viljelijät myllyvierailulla

Vastuullisuus­viljelyohjelman ensimmäisen satokauden erinomaiset tulokset ja vuoden 2023 suunnitelmat kiinnostivat Vaasan myllyllä vierailleita sopimus­viljelijöitämme. Lue lisää