Myllärin jälleen 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin nousi Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvittää suomalaisten mielikuvia brändien vastuullisuudesta.

Tutkimuksessa oli mukana yhteensä 248 brändiä. Elintarviketeollisuus-kategorian 33 brändin kisassa Myllärin nousi viime vuoden sijalta 10 sijalle 8.
 
”Noteeraus 25 vastuullisimmaksi koetun brändin joukossa tuntuu hyvältä”, iloitsee Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin
 
Neljännen polven suomalaisena perheyrittäjänä Kumlin kokee, että vastuullinen toimintatapa on ollut osa 90-vuotiaan yrityksen arkea alusta asti. ”Haluamme jatkossakin tehdä hyviä asioita etupeltoon ja ruokkia onnellisuutta.”

Välkymmin viljellyt tuotteet kaupoissa

Helsingin Myllyllä vastuullisuus ei ole korulauseita, vaan konkreettisia tekoja. Perheyritys on mm. lanseerannut Myllärin-valikoimiin välkymmin viljellyt tuotteet: Kaurahiutale 2.0:n ja Vehnäjauho 2.0:n.

Yhteistyössä sopimusvilljeljijöidemme kanssa tuemme luonnon monimuotoisuutta, pelastamme pörriäiset, vähennämme vesistökuormitusta ja sidomme hiiltä maaperään.

Lisätietoa tutkimuksesta

 
Sustainable Brand Index on Euroopan suurin vastuullisuuteen keskittyvä tutkimus. Suomessa tutkimusta on tehty vuodesta 2013. Tänä vuonna kuluttajien mielipiteitä kysyttiin 248 brändistä. Toista kertaa peräkkäin suomalaisten mielestä vastuullisin brändi oli Elovena. Toiseksi sijoittui Valio ja kolmanneksi S-ryhmä.

Lue lisää Sustainable Brand Index -tutkimuksesta

Lue lisää Helsingin Myllyn vastuullisuustyöstä
Lorem ipsum

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”
Uutiset 28.01.2025

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo … Lue lisää

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuus­viljelijää
Uutiset 27.01.2025

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuus­viljelijää

Miksi Vehnäjauho 2.0 on parempi valinta kuin ”perinteinen” vehnäjauho? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta … Lue lisää

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”
Uutiset 17.01.2025

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan … Lue lisää

Vastuullisuus­raportti kokoaa vastuullisuusteot yksiin kansiin
Uutiset 16.12.2024

Vastuullisuus­raportti kokoaa vastuullisuusteot yksiin kansiin

Helsingin Mylly, 90-vuotias suomalainen perheyritys, on julkaissut vuoden 2023 vastuullisuusraporttinsa. Katsaus kokoaa yhteen yrityksen edistysaskeleet ympäristön, vastuullisen hankinnan sekä ihmisten … Lue lisää