Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä

Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Kaurassa on lisäksi todellista alkuvoimaa, sillä se alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan ja suoliston toimintaa. 

Myllärin tuotteet ovat 100 % kasviperäisiä, ja meillä on laaja valikoima gluteenittomia tuotteita. Gluteenittomat tuotteet vastaavat maultaan ja ominaisuuksiltaan ei-gluteenittomia tuotteita. Tuotekehityksessämme panostetaan gluteenittomiin tuotteisiin, sillä haluamme tarjota parastamme mahdollisimman monen arkeen.

Tule mukaan keliakiaviikolle meidän kanssamme!

Tee itse ja säästä ruokakuluissa

Hyllymme pullistelee gluteenittomia reseptejä!

  • bowlit
  • salaatit
  • leivonnaiset
  • smoothiet
  • puurot

Muista myös tuoreet raaka-aineet satokauden mukaan

Maistuvaa lähiruokaa

Valikoimastamme löytyy runsain mitoin Suomessa tuotettuja, keliaakikoille sopivia tuotteita, jotka sisältävät kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet. Selkeät pakkausmerkinnät ja violetti väri auttavat oikeiden tuotteiden löytämisessä. Ja on muuten ympäristöystävälliset pakkaukset! 

Huolellisuus ennen kaikkea 

Gluteenittomien tuotteiden valmistus on tarkkaa puuhaa, sillä kaura ei saa olla missään vaiheessa kosketuksissa gluteenia sisältävien viljojen kanssa. Tämä huomioidaan meillä niin viljelyn eri vaiheissa, myllyssä kuin omassa laboratoriossamme.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.