Ainekset
500 g | siskonmakkaraa |
50 g | voita |
2 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
500 g | valkokaalia suikaloituna |
1,5 l | lihalientä tai kasvislientä |
2 tl | rouhittua mustapippuria |
1 tl | suolaa |
2 rkl | kuivattua persiljaa |

Valmistusohje
Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle voi ja paista siskonmakkarat.
Lisää Myllärin Pitkäjyväiset Kaurat ja suikaloidut valkokaalit pannulle. Kuullota pari minuuttia. Siirrä kaali-siskonmakkarapaistos uuninkestävään vuokaan.
Mausta kasvis- tai lihaliemi mustapippurilla ja suolalla. Kaada kasvis- tai lihaliemi päälle. Anna hautua 150 C asteisessa uunissa noin tunti.
Lisää lopuksi ennen tarjoilua persiljasilppua ruoan päälle.
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.