Myllärin by Helsinki Mills

Couscousmureke

Helppo lihamureke, joka sisältää herkullista kauraa!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

hengelle

400 g naudanjauhelihaa
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
200 g goudajuustoa

Ohjeet

  1. Sekoita kulhossa naudanjauheliha, Myllärin Kasviscouscous pata-aines ja suola. Lisää ruokakerma joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

  2. Laita murekemassa leivinpaperoidulle uunipellille ja painele 2-3 cm paksuiseksi levyksi. Asettele goudajuusto keskelle levyä ja rullaa mureke leivinpaperin avulla tangoksi. Voit muotoilla mureketta kostuttamalla kädet kylmällä vedellä.

  3. Paista mureketta 150 C asteisessa uunissa 45 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden ja dipin kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,4 g
Proteiini
14,8 g
Energia
272,0 kcal
Hiilihydraatit
14,9 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Suola
1,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)