Myllärin by Helsinki Mills

Uunifeta-kaura

Maukas lisuke kaurasta ja fetasta, chili twistillä!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

4 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
200 g feta-juustoa
½ punaista chiliä
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
tuoretta timjamia

Ohjeet

  1. Hienonna chili ja valkosipulin kynnet. Ota fetapala pakkauksestaan, levitä sen pinnalle valkosipuli- ja chilisilppu, tuoretta timjamia ja oliiviöljyä. Anna marinoitua jääkaapissa kaurajyvien kypsyessä.

  2. Mittaa Villikaura uunivuokaan ja lisää vesi sekä suola/kasvisliemikuutio. Anna kypsyä n. 40 minuuttia 180-asteisessa uunissa, lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.

  3. Nosta fetapala mausteineen vuokaan kaurajyvien päälle ja anna vuoan olla uunissa vielä 15-20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita ainekset yhteen.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,4 g
Proteiini
6,0 g
Energia
143,4 kcal
Hiilihydraatit
14,2 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla