Paistettua kauraa ja inkivääripossua

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 hengelle

Paistettu kaura:
8 dl kypsää Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
0,5 dl rypsiöljyä paistamiseen
1 kpl keltasipuli, hienonnettuna
2 kpl paksoita, suikaloituna
2 kpl punaista chiliä, siivutettuna
1 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
Inkivääripossu:
400 g possunfileesuikaleita
1 dl soijaa
0,5 dl murskattua sushi-inkivääriä
0,5 dl sushi-inkiväärin lientä
0,5 dl vettä
Lisäksi:
1 pss varsiparsakaalia
1 ras shimeijisieniä
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa oman maun mukaan
Valmistusohje

Valmista ensin possumarinadi. Sekoita kulhossa soija, sushi-inkivääri, liemi ja vesi.

Lisää marinadin joukkoon possunfileesuikaleet ja siirry valmistamaan paistettua kauraa. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää paistinpannulle rypsiöljy, keltasipuli ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Paista kauraa muutama minuutti hieman sekoittaen välillä.

Lisää pannulle paksoi, punainen chili ja korianteri. Laita paistettu kaura toiseen astiaan odottamaan.

Laita paistinpannu kuumenemaan ja lisää pannulle possunfileesuikaleet marinadin kanssa. Hauduttele noin 10 minuuttia, kunnes possu on kypsää. Paista toisessa pannussa rypsiöljyssä varsiparsakaalit ja shimeijisienet. Sekoita possu paistettujen varsiparsakaalien ja sienien kanssa.

Tarjoile paistetun kauran kanssa.

Vinkki! Tarjoile srirachamajoneesin tai vaikka valkosipulimajoneesin kanssa saadaksesi lisää täyteläisyyttä!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.