Ainekset
4 hengelle
Paistettu kaura: | |
8 dl | kypsää Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
0,5 dl | rypsiöljyä paistamiseen |
1 kpl | keltasipuli, hienonnettuna |
2 kpl | paksoita, suikaloituna |
2 kpl | punaista chiliä, siivutettuna |
1 ruukku | tuoretta korianteria hienonnettuna |
Inkivääripossu: | |
400 g | possunfileesuikaleita |
1 dl | soijaa |
0,5 dl | murskattua sushi-inkivääriä |
0,5 dl | sushi-inkiväärin lientä |
0,5 dl | vettä |
Lisäksi: | |
1 pss | varsiparsakaalia |
1 ras | shimeijisieniä |
rypsiöljyä paistamiseen | |
suolaa oman maun mukaan |

Valmistusohje
Valmista ensin possumarinadi. Sekoita kulhossa soija, sushi-inkivääri, liemi ja vesi.
Lisää marinadin joukkoon possunfileesuikaleet ja siirry valmistamaan paistettua kauraa. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää paistinpannulle rypsiöljy, keltasipuli ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Paista kauraa muutama minuutti hieman sekoittaen välillä.
Lisää pannulle paksoi, punainen chili ja korianteri. Laita paistettu kaura toiseen astiaan odottamaan.
Laita paistinpannu kuumenemaan ja lisää pannulle possunfileesuikaleet marinadin kanssa. Hauduttele noin 10 minuuttia, kunnes possu on kypsää. Paista toisessa pannussa rypsiöljyssä varsiparsakaalit ja shimeijisienet. Sekoita possu paistettujen varsiparsakaalien ja sienien kanssa.
Tarjoile paistetun kauran kanssa.
Vinkki! Tarjoile srirachamajoneesin tai vaikka valkosipulimajoneesin kanssa saadaksesi lisää täyteläisyyttä!