Vispipuuro kauraleseestä (g)

30 min. | Helppo

Ainekset
10 annosta
1 l vettä
400 g puolukkaa
1,5 – 1,75 dl sokeria
ripaus suolaa
4 dl Myllärin gluteenitonta kauralesettä
Valmistusohje

Keitä vettä, puolukoita ja sokeria n. 10 minuuttia. Paseeraa kuoret pois siivilän läpi.

Lisää liemeen kauralese ja hauduttele kypsäksi n. 10 minuuttia, välillä sekoittaen.

Jäähdytä, vispaa auki ja annostele tarjoiluastioihin.

Tarjoile kylmän maidon tai kermavaahdon ja sokeripuolukoiden kera.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.