Vispipuuro kauraleseestä (g)

30 min. | Helppo

Ainekset
10 annosta
1 l vettä
400 g puolukkaa
1,5 – 1,75 dl sokeria
ripaus suolaa
4 dl Myllärin gluteenitonta kauralesettä
Valmistusohje

Keitä vettä, puolukoita ja sokeria n. 10 minuuttia. Paseeraa kuoret pois siivilän läpi.

Lisää liemeen kauralese ja hauduttele kypsäksi n. 10 minuuttia, välillä sekoittaen.

Jäähdytä, vispaa auki ja annostele tarjoiluastioihin.

Tarjoile kylmän maidon tai kermavaahdon ja sokeripuolukoiden kera.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.