Myllärin by Helsinki Mills

Paahdettu kaura

Tällä paahdetulla kauralla saat erilaisiin ruokiin uutta twistiä.

Käytä esimerkiksi keittojen koristeena, salaattipöydässä pähkinöiden ja siementen lisänä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

1/1 GN vuoka

Ohjeet

  1. Mittaa 1/2 65 GN-vuokaan kaura ja vesi. Keitä höyrytoiminnolla uunissa 20min. 

    Levitä kypsä kaura 1/1 GN vuokaan ja paahda uunissa 180 astetta n.15-20 min. 

    Kauraa voi kypsentää ja paahtaa kerralla isomman määrän. 

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,6 g
Proteiini
6,8 g
Energia
177,8 kcal
Hiilihydraatit
27,3 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Keitetty kaura
25 min L, GL, VG, M, K, V

Keitetty kaura

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Pinaattinen kauratto
35 min GL

Pinaattinen kauratto

Sitruunainen kauratto
40 min GL

Sitruunainen kauratto