Myllärin by Helsinki Mills

Keitetty kaura

Tästä mainio kotimainen riisinkorvike terveydellisiä hyötyjä unohtamatta. Kaura pysyy kypsennyksen jälkeen irtonaisena ja riisin todella voi korvata ruuissa tällä tuotteella.

Kypsennetty kaura sopii hyvin erilaisiin salaatteihin, marinoituna salaattipöytään, uunissa paahdettuna salaattien tai keittojen päälle, leipiin, sämpylöihin, näkkileipään - mihin vaan! 

Ruokitaan onnellisuutta!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
25 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

kg
saanto

Ohjeet

  1. Mittaa kauran jyvä ja vesi 1/1 65 GN vuokaan. Riippuen käyttötarkoituksesta voit lisätä vuokaan suolaa tai liemijauhetta.

    Keitä uunissa höyrytoiminnolla 20 min.

Ostoslistalle

Vinkit

Kypsennetty kaura sopii hyvin erilaisiin salaatteihin, marinoituna salaattipöytään, uunissa paahdettuna salaattien tai keittojen päälle, leipiin, sämpylöihin, näkkileipään - mihin vaan! 

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,8 g
Proteiini
7,0 g
Energia
182,5 kcal
Hiilihydraatit
28,0 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Paahdettu kaura
45 min L, GL, VG, M, K, V

Paahdettu kaura

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Pinaattinen kauratto
35 min GL

Pinaattinen kauratto

Sitruunainen kauratto
40 min GL

Sitruunainen kauratto