Kaurasmoothie (g)

15 min. | Helppo

Ainekset
20 annosta
2,5 kg luonnonjogurttia
1,25 kg vadelmia
400 g ruokosokeria
1,5 l vettä
5 dl Myllärin gluteenitonta kauralesettä
 2-3 limen kuori + mehu
15 g lakritsijuurijauhetta
Valmistusohje

Mittaa kaikki tuotteet blenderiin ja aja hienoksi. Tarjoilu jääkylmänä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.