Myllärin by Helsinki Mills

Vispipuuro kauraleseestä

Vispipuuro syntyy mannan sijaan myös gluteenittomasti kauraleseestä.

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

1 l vettä
6 dl pakaste puolukoita
1 dl sokeria
1 tl suolaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

  2. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

  3. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,6 g
Proteiini
0,1 g
Energia
37,6 kcal
Hiilihydraatit
8,0 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurasmoothie
15 min L, GL, VG, K

Kaurasmoothie

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Kylmäleivontaohje Myllärin Luomu Hurjan Viljaiset Sämpylät
12 h 15 min L, VG, M, K, V

Kylmäleivontaohje Myllärin Luomu Hurjan Viljaiset Sämpylät

Peruna-kaurapaistos
1 h L, VG

Peruna-kaurapaistos