Ainekset
10 annosta | |
Pannukakku: | |
1 l | punaista maitoa |
3 dl | Myllärin Vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | vaniljasokeria |
1 tl | suolaa |
1,6 dl | sokeria |
3 dl | Myllärin Kaurarouhetta |
3 | kananmunaa |
100 g | voita sulatettuna |
Jogurttimousse: | |
5 dl | luonnonjogurttia -valuta harson läpi siivilässä yön yli |
1 dl | kuohukermaa |
50 g | tomusokeria |

Valmistusohje
Liota Kaurarouhetta vedessä muutaman tunnin ajan ennen taikinan tekoa. Sekoita pannukakkutaikinan ainekset yhteen. Anna turvota huoneenlämmössä 1-2 tuntia tai jääkaapissa yön yli. Kaada taikina GN-vuokaan (1/1) Paista kiertoilmassa 220 asteessa 25-30 minuuttia. Pikkupannarit 205 asteessa n. 16 minuuttia.
Valmista jogurttimousse: Vatkaa kerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi. Lisää valutettu jogurtti ja vispaa vielä hetki. Valmis mousse on helposti pursotettavaa ja lusikoitavaa.