Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

yli 60 min. | Helppo

Ainekset
10 annosta
Pannukakku:
1 l punaista maitoa
3 dl Myllärin Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1,6 dl sokeria
3 dl Myllärin Kaurarouhetta
3 kananmunaa
100 g voita sulatettuna
Jogurttimousse:
5 dl luonnonjogurttia -valuta harson läpi siivilässä yön yli
1 dl kuohukermaa
50 g tomusokeria
Valmistusohje

Liota Kaurarouhetta vedessä muutaman tunnin ajan ennen taikinan tekoa. Sekoita pannukakkutaikinan ainekset yhteen. Anna turvota huoneenlämmössä 1-2 tuntia tai jääkaapissa yön yli. Kaada taikina GN-vuokaan (1/1) Paista kiertoilmassa 220 asteessa 25-30 minuuttia. Pikkupannarit 205 asteessa n. 16 minuuttia.

Valmista jogurttimousse: Vatkaa kerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi. Lisää valutettu jogurtti ja vispaa vielä hetki. Valmis mousse on helposti pursotettavaa ja lusikoitavaa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.