Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

yli 60 min. | Helppo

Ainekset
10 annosta
Pannukakku:
1 l punaista maitoa
3 dl Myllärin Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1,6 dl sokeria
3 dl Myllärin Kaurarouhetta
3 kananmunaa
100 g voita sulatettuna
Jogurttimousse:
5 dl luonnonjogurttia -valuta harson läpi siivilässä yön yli
1 dl kuohukermaa
50 g tomusokeria
Valmistusohje

Liota Kaurarouhetta vedessä muutaman tunnin ajan ennen taikinan tekoa. Sekoita pannukakkutaikinan ainekset yhteen. Anna turvota huoneenlämmössä 1-2 tuntia tai jääkaapissa yön yli. Kaada taikina GN-vuokaan (1/1) Paista kiertoilmassa 220 asteessa 25-30 minuuttia. Pikkupannarit 205 asteessa n. 16 minuuttia.

Valmista jogurttimousse: Vatkaa kerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi. Lisää valutettu jogurtti ja vispaa vielä hetki. Valmis mousse on helposti pursotettavaa ja lusikoitavaa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.