Kauniin vihreä, maukas ja täyteläinen ristoton tyyppinen kauratto. Sopii lisukekaurana erinomaisesti vaalealle kalalle, kanalle, kasviksille ja äyriäisille. Helppo valmistaa, sillä pinaattisen peston voi tehdä reilusti jo etukäteen maustumaan ja sekoittaa kauran joukkoon vasta juuri ennen tarjoilua.
Ainesosat
kg
saanto
Ohjeet
Ohjeet
Mittaa 1/1 65 GN-vuokaan kaura, vesi ja kasvisliemijauhe.
Kypsennä höyrytoiminnolla uunissa 20min.
Pinaattinen pesto
Laita pinaatti, persilja, parmesaani ja valkosipuli tehosekoittimeen tai käytä sauvasekoitinta.
Lisää öljy vähitellen ja sekoita, kunnes pestosta muodostuu tasainen ja vihreä tahna.
Viimeistely ja tarjoilu
Sekoita pesto keitetyn kauran joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai Parmesan-juustoa.