Ainekset
10 annosta | |
Myllärin Kasvis Kauraa, n. 1 dl / ruokailija | |
kanan rintafileitä, nahalla | |
suolaa | |
sokeria | |
Soijaklasyyri | |
300 g | fariinisokeria |
30-50 g | tuoretta inkivääriä |
1-2 | punaista chilipaprikaa |
pala sitruunaruohoa | |
1 | tähtianis |
3 dl | soijaa |
1 dl | vettä |
1 dl | riisiviinietikkaa |
porkkanaa | |
retiisiä | |
tuoretta korianteria | |
kevätsipulia | |
chili |

Valmistusohje
Mittaa soijaklasyyrin ainekset kattilaan. Keitä 5-10 minuuttia ja anna maustua yön yli.
Kypsennä kasvis-kauraseos pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsä kaura öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla ja halutessasi soijaklasyyrilla.
Mausta nahalliset kanafileet suolalla ja nahkapuoli myös sokerilla. Paista nahkapuoli reilun ruskeaksi, mausta fileet soijaklasyyrilla. Kypsennä loppuun 120-asteisessa uunissa.
Kokoa annokset, koristele rapeilla porkkana- ja retiisilastuilla, korianterin lehdillä sekä kevätsipuli- ja chilirenkailla.