Kasvis-kauraa, paahdettua kanaa ja kasviksia (G)

yli 60 min. | Keskitaso

Ainekset
10 annosta
Myllärin Kasvis Kauraa, n. 1 dl / ruokailija
kanan rintafileitä, nahalla
suolaa
sokeria
Soijaklasyyri
300 g fariinisokeria
 30-50 g tuoretta inkivääriä
 1-2 punaista chilipaprikaa
pala sitruunaruohoa
1 tähtianis
3 dl soijaa
1 dl vettä
1 dl riisiviinietikkaa
porkkanaa
retiisiä
tuoretta korianteria
kevätsipulia
chili
Valmistusohje

Mittaa soijaklasyyrin ainekset kattilaan. Keitä 5-10 minuuttia ja anna maustua yön yli.

Kypsennä kasvis-kauraseos pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsä kaura öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla ja halutessasi soijaklasyyrilla.

Mausta nahalliset kanafileet suolalla ja nahkapuoli myös sokerilla. Paista nahkapuoli reilun ruskeaksi, mausta fileet soijaklasyyrilla. Kypsennä loppuun 120-asteisessa uunissa.

Kokoa annokset, koristele rapeilla porkkana- ja retiisilastuilla, korianterin lehdillä sekä kevätsipuli- ja chilirenkailla.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.