Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura on kotimainen, maukas ja ammattikeittiöihin sopiva vaihtoehto riisille. Tuote sisältää 14 % proteiinia, eikä lainkaan lisättyä suolaa.
Esikypsennetyt, runsaskuituiset ja gluteenittomat kaurajyvät sopivat lisäkkeeksi niin kanan, kalan, lihan kuin kasvisten kanssa. Ne toimivat erinomaisesti myös laatikkoruoissa ja täytteissä. Helppokäyttöisen ja monipuolisen ateriajyvän keittoaika on vain n. 12 minuuttia.
Runsaskuituiselle tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo, että se on omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Tuotteella on myös Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Gluteeniton KAURA, lämpökäsitelty
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1525,0 kJ
Energia kcal
365,0 kcal
Proteiini
14,0 g
Hiilihydraatit
56,0 g
sokeri
1,0 g
Rasva
7,0 g
josta tyydyttyneitä
1,4 g
Kuitu
9,5 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura 5 kg
Tuotenumero
6328
Kespro tuotenumero
21560526
Wihuri tuotenumero
3134111
Valio Aimo tuotenumero
8063265
Patu tuotenumero
114197
Meira Nova tuotenumero
75427
EAN-koodi
6415000263289