Myllärin by Helsinki Mills

Vispipuuro kauraleseestä

Vispipuuro syntyy mannan sijaan myös gluteenittomasti kauraleseestä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

1 l vettä
6 dl pakaste puolukoita
1 dl sokeria
1 tl suolaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

  2. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

  3. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
1,5 g
Energia
62,6 kcal
Hiilihydraatit
11,1 g
Rasva
0,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Kaurasmoothie
15 min L, GL, VG, K

Kaurasmoothie

Munkit
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Munkit

Mustikkapiirakka
45 h 15 min L, VG, M, K, V

Mustikkapiirakka