Trendikästä uuni-fetapastan makumaailmaa mukaileva kauratto. Täyteläinen ja runsas, kauniin punertava kauratto, joka sopii loistavasti vaikka lihapyöryköiden, kanan tai vaikka kasvispihvien kaveriksi. Herkullinen ja ravintorikas ruoka myös sellaisenaan. Fetan voi korvata esim. ricotta tai tuorejuustolla. Tomaattinen pesto valmistetaan erikseen ja sekoitetaan kuumaan kauraan ennen tarjoilua.
Tomaattisen peston voi tehdä reilusti jo edellisenä päivänä etukäteen maustumaan.
Ainesosat
kg
saanto
Ohjeet
Kauran keitto
Mittaa 1/1 65 GN-vuokaan kaura, vesi ja kasvisliemijauhe.
Kypsennä höyrytoiminnolla uunissa 20min.
Tomaattinen pesto
Lisää lohkoiksi pilkottu sipuli, paprika, valkosipuli ja chili GN vuokaan ja lisää päälle tomaatti murska ja etikka. Paahda uunissa paistotoiminolla 180 astetta n.15 min.
Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi.
Viimeistely ja tarjoilu
Sekoita tomaattinen pesto keitetyn kauran joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Murustele päälle fetaa , lisää tarvittaessa suolaa. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.
Voit valmistaa tomaattisen peston hyvin jo edellisenä päivänä.