Myllärin by Helsinki Mills

Suklaakierrebriossit

Briossitaikina soveltuu hyvin, myös makeaan leivontaan.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 30 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

20

kierrettä

Taikina

500 g maitoa
50 g hiivaa
3 kpl kananmunaa
75 huoneenlämpöistä voita

Täyte

150 g huoneenlämpöistä voita
½ dl kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata rouhittuna

Ohjeet

  1. Mittaa yleiskoneen kulhoon maito, kananmunat ja hiiva. Liota hiiva.

  2. Lisää joukkoon Myllärin Munkki- ja Pulla Aines. Aloita taikinan vaivaaminen. Vaivaa 10 minuuttia.

  3. Lisää taikinan joukkoon huoneenlämpöinen voi ja vaivaa vielä 5 minuuttia.

  4. Anna taikinan kohota 10 minuuttia peitettynä. Kauli taikina reilun sentin paksuiseksi.

  5. Levitä taikinan päälle voi, kaakaojauhe ja suklaa. Rullaa taikina ja paloittele 5-6 cm paksuisiksi rulliksi. Laita rullat muffinssivuokiin, tai voideltuihin pyöreisiin sämpylävuokiin.

  6. Kohota  45-60 minuuttia peitettynä. Voitele kananmunalla ennen paistoa.

  7. Paista 180 C asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes kullanruskeita ja kypsiä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,9 g
Proteiini
8,1 g
Energia
334,2 kcal
Hiilihydraatit
40,6 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,0 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Munkit
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Munkit

Hot Dog Sämpylät
1 h 45 min L, VG

Hot Dog Sämpylät

Briossi
2 h L, VG

Briossi

Mustikkapiirakka
45 h 15 min L, VG, M, K, V

Mustikkapiirakka