Perinteinen kauniin vihreä, tuttu ja turvallisen makuinen pinaattikeitto, joka saa kaverikseen paahdetusta kaurasta, raejuustosta ja ruohosipulista valmistetun täyttävän proteiinipitoisen lisukkeen.
Pinaattikeitto uudella vivahteella!
Ainesosat
kg
saanto
Ohjeet
Pinaattikeitto
Lisää jääkylmä vesi pataan ja lisää joukkoon kylmätärkkelys. Anna turvota n. 5 min.
Lisää pinaatit, maito ja mausteet, sekoita.
Annostele pakkeihin ja kuumenna seuraavana päivänä 160 astetta 30 % höyry n. 20–30 min.
Paahdettu kauralisuke
Mittaa 1/2 65 GN-vuokaan kaura ja vesi. Keitä höyrytoiminnolla uunissa 20min. Levitä kypsä kaura 1/1 GN vuokaan ja paahda uunissa 180 astetta n.15-20 min. Kauran voi kypsentää ja paahtaa helposti valmiiksi jo edellisenä päivänä.
Sekoita kypsä paahdettu kaura, raejuusto ja hienonnettu ruohosipuli/salaattisipuli.
Mausta kevyesti suolalla ja sekoita tasaiseksi.
Tarjoilu:
Annostele pinaattikeitto lautaselle ja ripottele pinnalle paahdettu kauralisuke. Perinteinen pinaattikeitto uudella vivahteella.