Myllärin by Helsinki Mills

Nakkirisotto kaurasta

Voit vaihtaa nakit haluamaasi proteiiniin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

1/1 GN vuoka

1 kg Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
⅓ kg sipuli
0,02 kg valkosipulinkynttä murskattuna
⅓ kg porkkanaa
⅓ kg maustekurkkukuutiota
0,9 kg nakkia palana
0,07 kg sinappia
1 kg ruokakermaa
1,4 l vettä
¼ kg kylmäsuurustomaattia

Ohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään GN-vuoassa. Kypsennä höyryuunissa 45 minuuttia.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,8 g
Proteiini
6,2 g
Energia
155,9 kcal
Hiilihydraatit
16,3 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kasvis-kauraa, paahdettua kanaa ja kasviksia
50 min L, GL, M, K

Kasvis-kauraa, paahdettua kanaa ja kasviksia

Peruna-kaurapaistos
1 h L, VG

Peruna-kaurapaistos

Texmex-kauravuoka
1 h L, GL, K

Texmex-kauravuoka

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia
1 h 15 min L, GL, VG, K

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia