Myllärin by Helsinki Mills

Nakkirisotto kaurasta

Voit vaihtaa nakit haluamaasi proteiiniin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

1/1 GN vuoka

⅓ kg sipuli
0,02 kg valkosipulinkynttä murskattuna
⅓ kg porkkanaa
⅓ kg maustekurkkukuutiota
0,9 kg nakkia palana
0,07 kg sinappia
1 kg ruokakermaa
1,4 l vettä
¼ kg kylmäsuurustomaattia

Ohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään GN-vuoassa. Kypsennä höyryuunissa 45 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,7 g
Proteiini
6,4 g
Energia
154,6 kcal
Hiilihydraatit
15,6 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurabriossisämpylät
1 h 45 min L, VG

Kaurabriossisämpylät

Pitkään kypsennettyä punajuurta, kaurajyviä ja sinihomejuustoa
3 h 30 min GL, VG, K

Pitkään kypsennettyä punajuurta, kaurajyviä ja sinihomejuustoa

Kanaa "saltimbocca" ja tomaattikaurattoa
1 h 10 min L, GL, K

Kanaa "saltimbocca" ja tomaattikaurattoa

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia
1 h 15 min L, GL, VG, K

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia