Myllärin by Helsinki Mills

Mustikkapiirakka

Mustikkaa, ja/tai toista marjaa. Mikä jottei. Pullataikinasta saa mehevän pohjan piirakoille.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

2

GN-vuokaa

Pullapohja

1000 g vettä
90 g hiivaa
20 g kardemummaa
100 g sokeria

Täyte

2000 g mustikoita
300 g sokeria
200 g perunajauhoja

Ohjeet

  1. Mittaa vesi ja hiiva yleiskoneen kulhoon. Liota hiiva veteen.

  2. Lisää joukkoon kardemumma, sokeri ja Myllärin Munkki- ja Pulla aines.

  3. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia. Anna taikinan kohota peitettynä 10 minuuttia.

  4. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse leivinpaperin päällä sopivaksi 1/1 GN vuokaan. 

  5. Nosta taikina vuokaan. Mittaa täytteen ainekset kulhossa sekaisin ja jaa taikinan päälle.

  6. Paista 180 C asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,8 g
Proteiini
4,7 g
Energia
233,7 kcal
Hiilihydraatit
39,1 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Munkit
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Munkit

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Korvapuustit
1 h 45 min L, VG

Korvapuustit

Suklaakierrebriossit
1 h 50 min L, VG

Suklaakierrebriossit