Puuro koetaan usein kevyenä ruokana mutta lisäämällä joukkoon kananmunaa, tästä puurosta saadaan varsinainen proteiinipommi.
Halutessaan lisukkeena toimii banaani, pakaste mustikka ja raejuusto salsan muodossa, jonka voi maustaa hunajalla. Halutessaan tätä voi myös maustaa kanelilla.
Ainesosat
Ainesosat
kg
saanto
Ohjeet
Mittaa vesi pataan.
Lisää kaura ja keitä miedolla lämmöllä, hauduttamalla noin 40 min kunnes kaura on pehmeää. Sekoita välillä.
Lisää maito ja jatka keittämistä n. 15 min.
Lisää suola.
Halutessasi proteiinipitoisemman puuron lisää muutama raaka kananmuna (tai kananmunajauhetta) ja sekoita puuroa vielä muutama minuutti niin että munat kypsyvät.
Puuron lisukkeina maistuu esim. mustikat, banaani, raejuusto ja ripaus hunajaa. Halutessasi voit maustaa puuron myös kanelilla tai inkiväärillä.