Myllärin by Helsinki Mills

Korvapuustit

Myllärin helpottaa ja herkullistaa nämäkin klassikot.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 15 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

20

puusti

Ainekset

1000 g vettä
90 g hiivaa
100 g sokeria
20 g kardemummaa

Lisäksi

voita
sokeria
kanelia
kananmunaa
raesokeria

Ohjeet

  1. Mittaa vesi ja hiiva yleiskoneen kulhoon. Liota hiiva veteen.

  2. Lisää joukkoon kardemumma, sokeri ja Myllärin Munkki- ja Pulla aines.

  3. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia. Anna taikinan kohota peitettynä 10 minuuttia.

  4. Kaulitse taikina. Levitä taikinan päälle voita, sokeria ja kanelia. Rullaa pötköksi.

  5. Leikkaa taikinapötkö ja muotoile korvapuusteiksi. Kohota peitettynä 45-60 minuuttia.

  6. Voitele kananmunalla, ripottele päälle raesokeria ja paista 200 C asteisessa uunissa 12 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,9 g
Proteiini
7,2 g
Energia
300,8 kcal
Hiilihydraatit
47,0 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Munkit
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Munkit

Mustikkapiirakka
45 h 15 min L, VG, M, K, V

Mustikkapiirakka

Suklaakierrebriossit
1 h 50 min L, VG

Suklaakierrebriossit

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea