Ainesosat
annosta
Ohjeet
Mittaa sitruunageelin ainekset kattilaan ja keitä minuutti koko ajan sekoittaen. Jäähdytä, aja geeli tehosekoittimessa ja siivilöi.
Kypsennä kaurajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä valkoviini, sieniliemi ja paahdettu juuresliemi puoleen. Leikkaa sipuli pieneksi kuutioksi ja freesaa sipuli ja osa sienistä öljyssä. Lisää kypsennetty kaura ja jatka freesausta. Lisää lientä kauran sekaan ja keitä hetki. Lisää kuutioitu voi ja juusto. Paista loput sienistä voi-öljyseoksessa ja mausta suolalla. Käytä kauraton sekaan ja koristeeksi.
Irrottele lehtikaali lehtiruodista ja revi sopivan kokoisiksi paloiksi (4x4cm). Pese hyvin ja valuta kuivaksi. Lisää hiukan öljyä sekä suolaa, sekoita hyvin. Paahda uunissa 120°C / 15-20 min (luukut auki ja keskipuhallus), puolessa välissä voi sekoitella.