Myllärin by Helsinki Mills

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Kaura maistuu tässäkin jälkiruoassa!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
12 h
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
12 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

Kaurapannari

1 l maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 ½ dl sokeria
3 kananmunaa
100 laktoositonta voita sulatettuna

Jugurttimousse

5 dl turkkilaista jugurttia yön yli valutettuna harsoliinassa
1 dl kuohukermaa
50 g tomusokeria
hillaa tarjoilua varten

Ohjeet

  1. Liota Kaurarouhetta vedessä muutaman tunnin ajan ennen taikinan tekoa.

  2. Sekoita pannukakkutaikinan ainekset yhteen. Anna turvota huoneenlämmössä 1-2 tuntia tai jääkaapissa yön yli.

  3. Kaada taikina GN-vuokaan (1/1) Paista kiertoilmassa 220 asteessa 25-30 minuuttia. Pikkupannarit 205 asteessa n. 16 minuuttia.

  4. Valmista jogurttimousse: Vatkaa kerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi. Lisää valutettu jogurtti ja vispaa vielä hetki. Valmis mousse on helposti pursotettavaa ja lusikoitavaa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,4 g
Proteiini
4,7 g
Energia
155,9 kcal
Hiilihydraatit
23,7 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurasmoothie
15 min L, GL, VG, K

Kaurasmoothie

Vispipuuro kauraleseestä
1 h L, GL, VG, M, K, V

Vispipuuro kauraleseestä

Kylmäleivontaohje Myllärin Luomu Hurjan Viljaiset Sämpylät
12 h 15 min L, VG, M, K, V

Kylmäleivontaohje Myllärin Luomu Hurjan Viljaiset Sämpylät

Kaura-kasvispaella
1 h 15 min L, GL, VG, M, K, V

Kaura-kasvispaella