Myllärin by Helsinki Mills

Kasvis-kauraa, paahdettua kanaa ja kasviksia

Helpota ruoanvalmistustasi Myllärin valmiiksi maustetuilla viljoilla.

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
M
Maidoton
K
Kananmunaton
Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

Ainekset

10 kpl broilerin rintafileitä
suolaa
sokeria

Soijaklasyyri

300 g fariinisokeria
30 g tuoretta inkivääriä
1 punainen chili
pala sitruunanruohoa
1 tähtianis
3 dl soijakastiketta
1 dl vettä
1 dl riisiviinietikkaa
porkkanaa
retiisiä
tuoretta korianteria
kevätsipulia

Ohjeet

  1. Mittaa soijaklasyyrin ainekset kattilaan. Keitä 5-10 minuuttia.

  2. Kypsennä Myllärin Kasvis Couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsä kaura öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla ja halutessasi soijaklasyyrilla.

  3. Mausta nahalliset kanafileet suolalla ja nahkapuoli myös sokerilla. Paista nahkapuoli reilun ruskeaksi, mausta fileet soijaklasyyrilla. Kypsennä loppuun 120-asteisessa uunissa.

  4. Kokoa annokset, koristele rapeilla porkkana- ja retiisilastuilla, korianterin lehdillä sekä kevätsipuli- ja chilirenkailla.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,4 g
Proteiini
6,0 g
Energia
140,4 kcal
Hiilihydraatit
23,0 g
Rasva
2,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Suola
4,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Peruna-kaurapaistos
1 h L, VG

Peruna-kaurapaistos

Texmex-kauravuoka
1 h L, GL, K

Texmex-kauravuoka

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia
1 h 15 min L, GL, VG, K

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia

Nakkirisotto kaurasta
1 h L, M, K

Nakkirisotto kaurasta