Myllärin by Helsinki Mills

Kanaa "saltimbocca" ja tomaattikaurattoa

Rohkeasti salviaa käyttämään!

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton
Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

Ainekset

10 kpl broilerin rintafileitä

Täyte

200 g kinkkua
8 viipaletta vaaleaa leipää
20 kpl salvian (lehtiä)
40 g pakaste pinaattia
½ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Tomaattikauratto

1 dl oliiviöljyä
200 g keltasipulia
1 valkosipulinkynsi
200 tomaattia kuutioituna
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl valkoviiniä
5 dl kanalientä
75 g voita
100 g parmesanjuustoa raastettuna

Ohjeet

  1. Valmistele ensin kana: silppua kinkku, leipäpalat ja yrtit kutterissa hienohkoksi rouheeksi ja paista oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita täytettä kananrintojen nahan ja lihan väliin tai viillä filee auki ja täytä. Hiero fileen pintaan suolaa ja ripaus sokeria.

  2. Paista kanapalojen pinta kullanruskeaksi. Kypsennä loppuun uunissa 150 asteessa.

  3. Kypsennä kaurajyvät keittämällä vedessä 20-25 minuuttia ja jäähdytä.

  4. Freesaa sipulit öljyssä, lisää tomaatit ja freesaa vielä hetki. Lisää esikeitetyt kaurajyvät, sekoita ja lisää viini, balsamico ja kanaliemi. Hauduttele n. 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää kuutioitu voi ja raastettu parmesaani. Tarkasta suola ja maku. 

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,2 g
Proteiini
8,3 g
Energia
272,6 kcal
Hiilihydraatit
24,7 g
Rasva
14,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Peruna-kaurapaistos
1 h L, VG

Peruna-kaurapaistos

Texmex-kauravuoka
1 h L, GL, K

Texmex-kauravuoka

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia
1 h 15 min L, GL, VG, K

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia

Nakkirisotto kaurasta
1 h L, M, K

Nakkirisotto kaurasta