Ainesosat
annosta
Ohjeet
Valmistele ensin kana: silppua kinkku, leipäpalat ja yrtit kutterissa hienohkoksi rouheeksi ja paista oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita täytettä kananrintojen nahan ja lihan väliin tai viillä filee auki ja täytä. Hiero fileen pintaan suolaa ja ripaus sokeria.
Paista kanapalojen pinta kullanruskeaksi. Kypsennä loppuun uunissa 150 asteessa.
Kypsennä kaurajyvät keittämällä vedessä 20-25 minuuttia ja jäähdytä.
Freesaa sipulit öljyssä, lisää tomaatit ja freesaa vielä hetki. Lisää esikeitetyt kaurajyvät, sekoita ja lisää viini, balsamico ja kanaliemi. Hauduttele n. 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää kuutioitu voi ja raastettu parmesaani. Tarkasta suola ja maku.