Myllärin by Helsinki Mills

Briossi

Ranskalaisen leipämaailman kulmakivi. Helppoutta leivontaan tuo Myllärin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
2 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

leipää

500 g maitoa
50 g hiivaa
5 g suolaa
3 kpl kananmunaa
75 g huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

  1. Mittaa yleiskoneen kulhoon maito, kananmunat, suola ja hiiva. Liota hiiva.

  2. Lisää joukkoon Myllärin Munkki- ja Pulla Aines. Aloita taikinan vaivaaminen. Vaivaa 10 minuuttia.

  3. Lisää taikinan joukkoon huoneenlämpöinen voi ja vaivaa vielä 5 minuuttia.

  4. Anna taikinan kohota 10 minuuttia peitettynä. Jaa taikina 250 g paloiksi. Pyöritä sämpylöiksi.

  5. Asettele sämpylöitä vierekkäin voideltuun leipävuokaan. Laita kohoamaan noin tunniksi huoneenlämpöön peitettynä.

  6. Ennen paistoa voitele kananmunalla. Paista 180 C asteisessa uunissa 35-40 minuuttia, kunnes briossit ovat kypsiä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,6 g
Proteiini
8,4 g
Energia
311,2 kcal
Hiilihydraatit
41,5 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Suola
0,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Hot Dog Sämpylät
1 h 45 min L, VG

Hot Dog Sämpylät

Kaurabriossisämpylät
1 h 45 min L, VG

Kaurabriossisämpylät

Suklaakierrebriossit
1 h 50 min L, VG

Suklaakierrebriossit

Munkit
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Munkit