Perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Huomisen onnellisuus on ihmisten tänään tekemien valintojen summa. Me pyrimme tekemään hyviä valintoja luonnon, työntekijöiden, yhteiskunnan ja asiakkaiden kannalta. Me haluamme ruokkia onnellisuutta.

90-vuotias suomalainen perheyritys

90-vuotias suomalainen perheyritys

Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja valmistaa Myllärin tuotteet hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Lue lisää

Vastuullisuus

Vaasasta lähikauppaan ja maailmalle

Lähellä Suomen parhaita kauranviljelymaita, Vaasassa olemme jalostaneet erilaisia kauratuotteita kotimarkkinoille ja vientiin yli 30 vuotta. Katso video

Myllyn tarina vuodesta 1934

Myllyn tarina vuodesta 1934

Eduard Puhk perusti Helsingin Myllyn Sörnäisiin vuonna 1934. 90 vuotta myöhemmin Järvenpäässä, Vaasassa ja Närpiössä toimivaa yritystä luotsaa pojantyttären poika. Lue lisää

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa
VASTUULLISUUS 3.10.2023

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa

Pari poimintaa 2022 raportistamme. Ensimmäinen ympäristöohjelman mukainen kaurasato valmistui. Kaurauutuuksiemme hiilijalanjälki on n. 70 % pienempi kuin riisin. Lue lisää

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Meille myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS) on todiste siitä, että valmistusprosessimme on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lue lisää

Tehdään porukalla

Tehdään porukalla

Yhdessä tekeminen, jatkuvuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja. 90-vuotiaana perheyrityksenä haluamme katsoa tulevaan ja luoda kestävää hyvää. Lue lisää

UUTISET 08.01.2024

Brändiuudistus: seuraavat vuosikymmenet Myllärin tarinaan

Miksi Myllärin uudistaa brändinsä juhlavuonna 2024? – 90 vuodessa on tapahtunut paljon. Etenkin viimeisten 10 vuoden aikana liiketoimintamme on kehittynyt merkittävästi. Tarinamme on upea, mutta haluamme jatkossakin tehdä asioita etupeltoon, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Lue lisää
Lorem ipsum dolor
Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”
Faktaa ruuasta 24.03.2025

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”

– Täysjyväviljoille on nyt ensimmäistä kertaa kirjattu saantisuositus: vähintään 90 g/vrk (kuivapainona). Oman terveyden ja ympäristön vuoksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää … Lue lisää

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa
Uutiset 10.03.2025

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvitti suomalaisten mielikuvia 248 brändin vastuullisuudesta. Lue lisää

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”
Uutiset 28.01.2025

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo … Lue lisää

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuus­viljelijää
Uutiset 27.01.2025

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuus­viljelijää

Miksi Vehnäjauho 2.0 on parempi valinta kuin ”perinteinen” vehnäjauho? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta … Lue lisää