Perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Huomisen onnellisuus on ihmisten tänään tekemien valintojen summa. Me pyrimme tekemään hyviä valintoja luonnon, työntekijöiden, yhteiskunnan ja asiakkaiden kannalta. Me haluamme ruokkia onnellisuutta.

90-vuotias suomalainen perheyritys

90-vuotias suomalainen perheyritys

Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja valmistaa Myllärin tuotteet hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Lue lisää

Vastuullisuus

Vaasasta lähikauppaan ja maailmalle

Lähellä Suomen parhaita kauranviljelymaita, Vaasassa olemme jalostaneet erilaisia kauratuotteita kotimarkkinoille ja vientiin yli 30 vuotta. Katso video

Myllyn tarina vuodesta 1934

Myllyn tarina vuodesta 1934

Eduard Puhk perusti Helsingin Myllyn Sörnäisiin vuonna 1934. 90 vuotta myöhemmin Järvenpäässä, Vaasassa ja Närpiössä toimivaa yritystä luotsaa pojantyttären poika. Lue lisää

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa
VASTUULLISUUS 3.10.2023

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa

Pari poimintaa 2022 raportistamme. Ensimmäinen ympäristöohjelman mukainen kaurasato valmistui. Kaurauutuuksiemme hiilijalanjälki on n. 70 % pienempi kuin riisin. Lue lisää

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Meille myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS) on todiste siitä, että valmistusprosessimme on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lue lisää

Tehdään porukalla

Tehdään porukalla

Yhdessä tekeminen, jatkuvuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja. 90-vuotiaana perheyrityksenä haluamme katsoa tulevaan ja luoda kestävää hyvää. Lue lisää

UUTISET 08.01.2024

Brändiuudistus: seuraavat vuosikymmenet Myllärin tarinaan

Miksi Myllärin uudistaa brändinsä juhlavuonna 2024? – 90 vuodessa on tapahtunut paljon. Etenkin viimeisten 10 vuoden aikana liiketoimintamme on kehittynyt merkittävästi. Tarinamme on upea, mutta haluamme jatkossakin tehdä asioita etupeltoon, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Lue lisää
Lorem ipsum dolor
Ella Kokkinen myynnin kehityspäälliköksi Helsingin Myllylle
Uutiset 12.11.2024

Ella Kokkinen myynnin kehityspäälliköksi Helsingin Myllylle

Helsingin Myllyn kasvavaan kotimaan kauppaan saatiin lisävahvistusta, kun Ella Kokkinen aloitti myynnin kehityspäällikkönä 19.8.2024. Lue lisää

Järvenpäässä investoitiin sihtikaappeihin
Uutiset 05.11.2024

Järvenpäässä investoitiin sihtikaappeihin

–Enemmän sihtipinta-alaa tarkoittaa laadukkaampaa jauhoa tehokkaammin. Samalla kun saanto kasvaa myös tuotantotehot nousevat, kertoo Järvenpään tuotantolaitoksen tehdaspäällikkö Martti Loikkanen vajaan … Lue lisää

Opiskelijoille tuparilahjaksi kotimaisia Myllärin tuotteita
Uutiset 22.10.2024

Opiskelijoille tuparilahjaksi kotimaisia Myllärin tuotteita

Helsingin Mylly jatkaa arvokasta yhteistyötään pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa. Tänä syksynä uudet opiskelijat saivat tupaantuliaislahjaksi arkea helpottavia Myllärin-tuotteita. Lue lisää

Uutuuksia granolahyllyyn ja gluteenittomaan leivontaan
Uutiset 17.10.2024

Uutuuksia granolahyllyyn ja gluteenittomaan leivontaan

90-vuotias perheyrityksemme juhlistaa pitkää taivaltaan uudistamalla brändiään ja pakkausilmettään! Myllärin uudet pakkaukset tuovat mukanaan iloa, väriä ja ripauksen pilkettä silmäkulmaan. Lue lisää