Vaikutetaan yhdessä

Haluamme edistää kestävää ja terveellistä syömistä paitsi tarjoamalla maukkaita ja laadukkaita tuotteita, myös jakamalla tietoa ja madaltamalla kynnystä syödä maittavaa, kotimaista, kasvipohjaista ruokaa ja lisäämällä kiinnostusta ruoan alkuperää ja ympäristön arvostamista kohtaan.

 • Jaamme yhteistyössä Helsingin seudun, Vaasan ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa “starttipaketti’-tuotekasseja uusille, useimmiten ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville opiskelijoille.

 • Meillä vierailee opiskelijoita ja koululaisryhmiä tutustumassa myllyn toimintaan.

 • Olemme mukana Yrityskylässä, jossa kuudesluokkalaiset tutustuvat yhteiskunnan ja yritysten toimintaan. Helsinki-Vantaan, Lappenrannan ja Kuopion Yrityskylistä löytyy siis myös Helsingin Mylly, jonka myllärinä ja myyntipäällikkönä koululaiset pääsevät kokeilemaan elintarvikeyrityksen pyörittämistä. Mylly on pystytetty yhteistyössä MTK:n kanssa.

 • Viljelijän vuosi -kampanja lisää kuluttajien tietoisuutta siitä, mistä aamupuurolautasella oleva kaura on peräisin ja kuinka paljon työtä sen viljely vaatii.

 • Lahjoitamme positiivisesta vuosituloksesta tietyn prosentin hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2021 lahjoituksen sai Pelastakaa Lapset ry. 

 • Suomen suurimpana luomuviljan jalostajana olemme 2020-2022 mukana ProLuomun organisoimassa  Luomu. Se on hyvä merkki – kampanjassa, jonka tavoitteena on luomumerkin tunnettuuden lisääminen ja luomutuotteiden käytön edistäminen.  

 • Olimme Myllärin Muumi-tuotteilla mukana Moomin Charactersin organisoimassa Meidän meri -kampanjassa, jonka tavoitteena on Itämeren suojelu.

 • Vantaan Yhteinen pöytä ja Järvenpään Yhdessä katettu -hankkeet jakavat ruoka-apua vähävaraisille ja lahjoitamme mielellämme tuotteitamme tähän tarkoitukseen.

 • Myllärin-tuotteita on mukana Vennerin ravitsevissa ruokalaatikoissa, joita jaetaan vähävaraisille perheille

 • Olemme olleet mukana lahjoittamassa opiskelijoille hiutaleita aamupalalla, kun kouluilla on kokeiltu tarjottavan aamupuuron vaikutusta jaksamiseen. 

 • Tuotteemme kantavat ylpeinä Hyvää Suomesta -merkkiä tai Avainlippua ja olemme mukana mm. #valitsehyvääsuomesta ja #oleosahyvänketjua -somekampanjoissa kampanjoimassa suomalaisen ruoan puolesta.

 • Valmistamme tuotteita K-ryhmän ‘Tuottajalle kiitos’ -kampanjaan, jonka avulla tuetaan suomalaista maataloutta.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.