Vaikutetaan yhdessä

Haluamme edistää kestävää ja terveellistä syömistä tarjoamalla maukkaita ja laadukkaita tuotteita sekä jakamalla tietoa ja madaltamalla kynnystä syödä maittavaa, kotimaista, kasvipohjaista ruokaa. Haluamme myös lisätä kiinnostusta ruoan alkuperää ja ympäristön arvostamista kohtaan.

 • Olemme mukana kolmessa Yrityskylässä, jossa kuudesluokkalaiset tutustuvat yhteiskunnan ja yritysten toimintaan. Helsinki-Vantaan, Lappenrannan ja Kuopion Yrityskylistä löytyy siis myös Helsingin Mylly, jonka ylimyllärinä ja myyntipäällikkönä koululaiset pääsevät kokeilemaan elintarvikeyrityksen pyörittämistä. Mylly on pystytetty yhteistyössä MTK:n kanssa.

 • Käynnistimme yhdessä sopimusviljelijöidemme kanssa vastuullisuusviljelyohjelman, jonka tavoitteena on tuottaa hyvä sato pienemmällä ympäristökuormituksella

 • Jaamme “starttipaketti’-tuotekasseja uusille, useimmiten ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville opiskelijoille yhteistyössä Helsingin seudun, Vaasan ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa. 

 • Meillä vierailee opiskelijoita ja koululaisryhmiä tutustumassa myllyn toimintaan.

 • Viljelijän vuosi -kampanja lisää kuluttajien tietoisuutta siitä, mistä aamupuurolautasella oleva kaura on peräisin ja kuinka paljon työtä sen viljely vaatii.

 • Lahjoitamme positiivisesta vuosituloksesta tietyn prosentin hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2021 lahjoituksen sai Pelastakaa Lapset ry. 

 • Suomen suurimpana luomuviljan jalostajana olemme mukana ProLuomun organisoimassa Matkalla kohti kestävämpää Eurooppaa – Luomu on osa ratkaisua -kampanjassa, joka tuottaa tietoa luomusta ja lisää tietoisuutta EU:n luomumerkistä sekä siitä, miksi luomu on luotettava, vastuullinen ja kestävä valinta.

 • Tuotteemme kantavat ylpeinä Hyvää Suomesta -merkkiä tai Avainlippua ja olemme mukana mm. #valitsehyvääsuomesta ja #oleosahyvänketjua -somekampanjoissa kampanjoimassa suomalaisen ruoan puolesta.

 • Olimme Myllärin Muumi-tuotteilla mukana Moomin Charactersin organisoimassa Meidän meri -kampanjassa, jonka tavoitteena on Itämeren suojelu.

 • Vantaan Yhteinen pöytä ja Järvenpään Yhdessä katettu -hankkeet jakavat ruoka-apua vähävaraisille ja lahjoitamme mielellämme tuotteitamme tähän tarkoitukseen.

 • Myllärin-tuotteita on ollut mukana Vennerin ravitsevissa ruokalaatikoissa, joita jaetaan vähävaraisille perheille

 • Olemme olleet mukana lahjoittamassa opiskelijoille hiutaleita aamupalalla, kun kouluilla on kokeiltu tarjottavan aamupuuron vaikutusta jaksamiseen. 

 • Valmistamme tuotteita K-ryhmän ‘Tuottajalle kiitos’ -kampanjaan, jonka avulla tuetaan suomalaista maataloutta.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.