Vaikutetaan yhdessä

Haluamme edistää kestävää ja terveellistä syömistä paitsi tarjoamalla maukkaita ja laadukkaita tuotteita, myös jakamalla tietoa ja madaltamalla kynnystä syödä maittavaa, kotimaista, kasvipohjaista ruokaa ja lisäämällä kiinnostusta ruoan alkuperää ja ympäristön arvostamista kohtaan.

 • Jaamme yhteistyössä Helsingin seudun, Vaasan ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa “starttipaketti’-tuotekasseja uusille, useimmiten ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville opiskelijoille.
 • Opiskelijoita ja koululaisryhmiä käy tutustumassa myllyn toimintaan.
 • Olemme mukana Yrityskylässä, jossa tutustutetaan kuudesluokkalaisia yhteiskunnan ja yritysten toimintaan. Helsinki-Vantaan Yrityskylästä löytyy siis myös Helsingin Mylly, jonka myllärinä ja myyntipäällikkönä koululaiset pääsevät kokeilemaan elintarvikeyrityksen pyörittämistä. Jatkossa myllyjä nähdään myös muissa Suomen Yrityskylissä. Mylly on pystytetty yhteistyössä MTK:n kanssa.
 • Viljelijän vuosi – somekampanjan avulla lisäämme kuluttajien tietoisuutta siitä, mistä aamupuurolautasella oleva kaura on peräisin ja kuinka paljon työtä sen viljely vaatii.
 • Positiivisesta vuosituloksesta lahjoitetaan tietty prosentti hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2021 Pelastakaa Lapset ry sai 10 000 euron lahjoituksen.
 • Suomen suurimpana luomuviljan jalostajana olemme 2020-2022 mukana ProLuomun organisoimassa  Luomu. Se on hyvä merkki – kampanjassa, jonka tavoitteena on luomumerkin tunnettuuden lisääminen ja luomutuotteiden käytön edistäminen.  
 • Olimme Myllärin Muumi-tuotteilla mukana Moomin Charactersin organisoimassa Meidän meri -kampanjassa, jonka tavoitteena on Itämeren suojelu.
 • Vantaan Yhteinen pöytä ja Järvenpään Yhdessä katettu -hankkeet jakavat ruoka-apua vähävaraisille ja lahjoitamme mielellämme tuotteitamme tähän tarkoitukseen.
 • Myllärin-tuotteita on mukana Vennerin ravitsevissa ruokalaatikoissa, joita jaetaan vähävaraisille perheille
 • Useammassakin oppilaitoksessa on haluttu kokeilla opiskelijoille tarjottavan aamupuuron vaikutusta jaksamiseen. Tällaisessa olemme mielellämme mukana ja hiutaleita on lahjoitettu kokeilujaksolle eri oppilaitoksiin.
 • Tuotteemme kantavat ylpeinä Hyvää Suomesta -merkkiä tai Avainlippua ja olemme mukana mm. #valitsehyvääsuomesta ja #oleosahyvänketjua -somekampanjoissa kampanjoimassa suomalaisen ruoan puolesta.
 • Valmistamme tuotteita myös K-ryhmän ‘Tuottajalle kiitos’ -kampanjaan, jonka avulla tuetaan suomalaista maataloutta.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.