Paista helposti herkulliset gluteenittomat letut tai vohvelit! Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja Vohvelijauhosta valmistetut letut pysyvät ehjinä paistaessa ja niihin tulee rapea pitsimäinen reuna.
Jauhon rakenne ja maku riittävät myös vaativampaan paistoon esimerkiksi muurinpohjapannulla. Onnistut myös vohveleissa, jotka paistuvat sisältä kuohkeiksi ja pinnalta rapeiksi.
Jauhoseoksessa on mukana sokeri ja suola - lisää vain neste ja taikina on valmista käytettäväksi. Voit kokeilla nesteenä myös piimää, mehuja sekä kasvipohjaisia juomia perinteisen maidon ja veden sijasta.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Gluteeniton täysjyväKAURAjauho, riisijauho, sokeri, marenkijauhe (sokeri, KANANMUNAnvalkuaisjauhe, sakeuttamisaineet:selluloosakumi ja guarkumi, hapettumisenestoaine: sitruunahappo), suola.
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1510,0 kJ
Energia kcal
360,0 kcal
Proteiini
11,0 g
Hiilihydraatit
69,0 g
sokeri
6,3 g
Rasva
3,3 g
josta tyydyttyneitä
0,7 g
Kuitu
5,6 g
Suola
1,1 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista.
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho 250 g
Tuotenumero
6464
Myyntierä
10x250g
Kespro tuotenumero
21995873
EAN-koodi
6415000164647