Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja Vohvelijauhosta loihdit helposti rapeareunaiset ja sisältä ihanan pehmeät vohvelit ja letut!
Gluteenittomasta jauhoseoksesta valmistuvat letut sopivat koko perheelle ja muuntuvat maun mukaan makeilla tai suolaisilla täytteillä. Täydellinen herkku niin brunssille, jälkiruoaksi kuin kesäisiin lettukesteihin.
Ruokaisemmat, kauraiset lätyt ja vohvelit saat lisäämällä taikinaan desin verran keitettyä Myllärin Gluteenitonta Pitkäjyväistä Kauraa.
Ainesosat
Ainesosat
taikina
Ohjeet
Sekoita jauhot nesteeseen ja anna turvota hetki.
Paista pannulla voissa tai öljyssä haluamasi kokoisia lettuja.
Isoja lettuja taikinasta tulee noin kahdeksan, pienempiä totta kai useampi. Tee juuri sen kokoisia, kun sopivaksi miellät.