Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat letut

Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja Vohvelijauhosta loihdit helposti rapeareunaiset ja sisältä ihanan pehmeät vohvelit ja letut! 

Gluteenittomasta jauhoseoksesta valmistuvat letut sopivat koko perheelle ja muuntuvat maun mukaan makeilla tai suolaisilla täytteillä. Täydellinen herkku niin brunssille, jälkiruoaksi kuin kesäisiin lettukesteihin. 

Ruokaisemmat, kauraiset lätyt ja vohvelit saat lisäämällä taikinaan desin verran keitettyä Myllärin Gluteenitonta Pitkäjyväistä Kauraa.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

taikina

Ohjeet

  1. Sekoita jauhot nesteeseen ja anna turvota hetki.

  2. Paista pannulla voissa tai öljyssä haluamasi kokoisia lettuja.

Ostoslistalle

Vinkit

Isoja lettuja taikinasta tulee noin kahdeksan, pienempiä totta kai useampi. Tee juuri sen kokoisia, kun sopivaksi miellät.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
5,3 g
Energia
123,2 kcal
Hiilihydraatit
20,2 g
Rasva
2,0 g
Tyydyttynyt rasva
1,0 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta