Myllärin by Helsinki Mills

Tuulihatut

Tuulihatut. Tällä taikinalla veivaat hatut, tai pidemmät eclaireleivokset.

Reseptin tiedot

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1


150 g vettä
75 g laktoositonta voita
3 kpl kananmunaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi ja voi kattilaan.

  2. Kuumenna vesi-voiseos kiehuvaksi. Lisää joukkoon Myllärin Leivontakarkeat vehnäjauhot vispilällä sekoittaen.

  3. Kypsennä taikinaa kattilassa, kunnes taikina muodostaa pallon.

  4. Jäähdytä taikina. Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat yksitellen joukkoon. Siirrä taikina pursotinpussiin.

  5. Pursota haluamaasi muotoon leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes kypsää.

  6. Täytä tuulihatut suolaisella tai makealla täytteellä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,7 g
Proteiini
6,8 g
Energia
226,6 kcal
Hiilihydraatit
17,2 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Juureskauratto
35 min L, GL, K

Juureskauratto

Luonnonkala­piirakka
1 h 50 min L

Luonnonkala­piirakka

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit