Myllärin by Helsinki Mills

Texmex-paprikat

Asiakkaan resepti

Myllärin Pitkäjyväinen Kaura tuo ruokaisuutta ja herkullisuutta tuttuun klassikkoon.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

henkilöä

4 kpl punaista paprikaa
400 g naudanjauhelihaa
1 punainen chili viipaloituna
100 g maissia
1 sipuli hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g tuorejuustoa
1 kpl tacomaustetta
150 g cheddarjuustoraastetta

Ohjeet

  1. Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura pakkauksen ohjeen mukaisesti. Mausta suolalla.

  2. Kuullota paistinpannulla öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja chili, mutta älä anna niiden ruskistua. Lisää sitten pannulle jauheliha ja paista, kunnes se on kauttaaltaan ruskistunut. Lisää tarvittaessa öljyä.

  3. Lisää pannulle 4 dl vettä  ja hauduta jauheliha kypsäksi. Mausta jauhelihaseos tacomausteseoksella.

  4. Sekoita keskenään tuorejuusto, Myllärin Pitkäjyväinen Kaura ja jauhelihaseos.

  5. Pese paprikat, poista siemenkodat, halkaise ne puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan. Lusikoi täytettä paprikanpuolikkaiden sisään. Ripottele päälle juustoraastetta.

  6. Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
9,7 g
Energia
157,0 kcal
Hiilihydraatit
8,4 g
Rasva
9,0 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)