Ainesosat
Ainesosat
henkilöä
Ohjeet
Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura pakkauksen ohjeen mukaisesti. Mausta suolalla.
Kuullota paistinpannulla öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja chili, mutta älä anna niiden ruskistua. Lisää sitten pannulle jauheliha ja paista, kunnes se on kauttaaltaan ruskistunut. Lisää tarvittaessa öljyä.
Lisää pannulle 4 dl vettä ja hauduta jauheliha kypsäksi. Mausta jauhelihaseos tacomausteseoksella.
Sekoita keskenään tuorejuusto, Myllärin Pitkäjyväinen Kaura ja jauhelihaseos.
Pese paprikat, poista siemenkodat, halkaise ne puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan. Lusikoi täytettä paprikanpuolikkaiden sisään. Ripottele päälle juustoraastetta.
Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia