Myllärin by Helsinki Mills

Sämpylät Mestarin Myslistä

Kokeile täyttää nämä sämpylät vaikka siivulla briejuustoa. Toimii hienosti myslin marjojen kanssa. 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

16

sämpylää

Ohjeet

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

  2. Lisää suola ja Myllärin Mestarin Mysli joukkoon.

  3. Lisää seuraavaksi vehnäjauhot ja aloita taikinan vaivaaminen. Vaivaa mielellään vähintään viisi minuuttia.

  4. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä 30 minuuttia. Jaa taikina 16 osaan ja muotoile sämpylöiksi leivinpaperin päälle uunipellille.

  5. Kohota 30-45 minuuttia liinan alla. 

  6. Paista 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,4 g
Proteiini
3,0 g
Energia
78,8 kcal
Hiilihydraatit
10,3 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,3 g
Suola
2,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä

Myllärin Myslileipä
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Myllärin Myslileipä

Juustotikut
1 h 5 min L, VG, K

Juustotikut