Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Myslileipä

Hedelmät makeuttaa leipäsi ja hiutaleet lisäävät hyviä juttuja!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

leipää

5 dl vettä
50 g hiivaa
½ dl siirappia
2 tl suolaa
4 dl Myllärin Hedelmämysliä

Ohjeet

  1. Mittaa taikinakulhoon kädenlämpöinen vesi, tuorehiiva, siirappi ja suola. Sekoita tasaiseksi. 

  2. Lisää joukkoon Myllärin Leivontakarkeat Vehnäjauhot. Vaivaa taikinaa 5 minuuttia.

  3. Lisää taikinan joukkoon Myllärin Hedelmämysli ja vaivaa taikinan sekaan. Jaa taikina kahteen osaan.

  4. Leivo leivän muotoon ja laita leivinpaperoidulle uunipellille kohoamaan. Kohota 45 minuutta. Paista 160 C asteessa 30 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,6 g
Proteiini
7,3 g
Energia
228,0 kcal
Hiilihydraatit
45,0 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Suola
0,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta