Myllärin by Helsinki Mills

Pellon Reunassa - Ruispuuroa ja mustikka-puolukkahilloa

Metsäretkeltä voi tarttua mukaan herkkuja, joista voi kotona tehdä vielä herkummiksi vaikka hillon muodossa.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

Mustikka-puolukkahillo

2 dl mustikoita
1 dl vettä
1 dl sokeria
1 dl puolukoita

Ruispuuro

1 l vettä
1 tl suolaa

Ohjeet

  1. Valmista ensin hillo. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja aloita lämmittäminen liedellä.

  2. Keitä hilloa 20-30 minuuttia miedolla lämmöllä. Ota hillo liedeltä sivuun ja jäähdytä.

  3. almista ruispuuro. Mittaa vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon Myllärin Luomu Ruishiutaleet. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla. Ota pois liedeltä ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin ennen tarjoilua.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
1,0 g
Energia
61,7 kcal
Hiilihydraatit
12,3 g
Rasva
0,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Luomuletut
20 min

Myllärin Luomuletut

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa
3 h 15 min L, VG

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa

Myllärin Hurjan Viljaiset Sämpylät
1 h 20 min L, VG, M, K, V

Myllärin Hurjan Viljaiset Sämpylät

Hurjan Viljaiset Patongit
1 h 15 min VG, K

Hurjan Viljaiset Patongit