Myllärin by Helsinki Mills

Kaurainen myslinäkkäri

Et usko, miten helposti teet herkkunäkkärin itse!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon mysli ja riko joukkoon kananmunat ja suola. Sekoita tasaiseksi

  2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kaada seos keskelle peltiä. Laita päälle toinen leivinpaperiarkki ja kaulitse levy ohueksi. Poista toinen leivinpaperi ennen paistamista.

  3. Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 40-50 minuuttia tai kunnes pinta on rapea. Leikkaa veitsellä tai murra käsin sopiviksi paloiksi. Rouskuttele sellaisenaan tai erilaisten leivänpäällisten kanssa.

Ostoslistalle

Vinkit

Voit lisätä halutessasi joukkoon kuivattuja yrttejä.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
0,0 g
Energia
0,0 kcal
Hiilihydraatit
0,0 g
Rasva
0,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
95,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin pehmeät sämpylät
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Myllärin pehmeät sämpylät

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat