Myllärin by Helsinki Mills

Rieskat kaurapuurosta

Jäikö kaurapuuroa yli? Ei haittaa. Lisäämällä vain vehnäjauhoa saat aikaiseksi herkulliset rieskat!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

rieskaa

Ohjeet

  1. Kuumenna vesi ja lisää joukkoon hiutaleet sekä suola. Keitä miedolla lämmöllä vähintään viisi minuuttia.

  2. Anna jäähtyä. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja vaivaa tasaiseksi.

  3. Taputtele käsin taikinasta rieskoja leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 C asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes rieskat ovat kullanruskeita.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,4 g
Proteiini
3,9 g
Energia
112,7 kcal
Hiilihydraatit
21,6 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Suola
1,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä

Kaurainen Focaccia
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Kaurainen Focaccia

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta