Myllärin by Helsinki Mills

Paistettua kauraa ja inkivääripossua

Keitetty kaura taipuu mahtavasti myös paistamalla aasianmakuihin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

4

henkilöä

Paistettu kaura

½ dl rypsiöljyä
1 keltasipuli hienonnettuna
2 kpl paksoita suikaloituna
1 punainen chili viipaloituna
1 kpl korianteria hienonnettuna

Inkivääripossu

400 g possunfileesuikaleita
1 dl soijakastiketta
40 g sushi-inkivääriä
½ dl sushi-inkiväärin lientä.
1 dl vettä

Lisäksi

200 g varsiparsakaalia
100 g shimeijisieniä

Ohjeet

  1. Valmista ensin possumarinadi. Sekoita kulhossa soija, sushi-inkivääri, liemi ja vesi.

  2. Lisää marinadin joukkoon possunfileesuikaleet ja siirry valmistamaan paistettua kauraa. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää paistinpannulle rypsiöljy, keltasipuli ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Paista kauraa muutama minuutti hieman sekoittaen välillä.

  3. Lisää pannulle paksoi, punainen chili ja korianteri. Laita paistettu kaura toiseen astiaan odottamaan.

  4. Laita paistinpannu kuumenemaan ja lisää pannulle possunfileesuikaleet marinadin kanssa. Hauduttele noin 10 minuuttia, kunnes possu on kypsää. Paista toisessa pannussa rypsiöljyssä varsiparsakaalit ja shimeijisienet. Sekoita possu paistettujen varsiparsakaalien ja sienien kanssa.

    Tarjoile paistetun kauran kanssa.

Ostoslistalle

Vinkit

Tarjoile srirachamajoneesin tai vaikka valkosipulimajoneesin kanssa saadaksesi lisää täyteläisyyttä!

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,6 g
Proteiini
10,8 g
Energia
203,1 kcal
Hiilihydraatit
21,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Suola
1,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kinkkupiirakka eli Quiche Lorraine
1 h 20 min L

Kinkkupiirakka eli Quiche Lorraine

Juureskauratto
35 min L, GL, K

Juureskauratto

Kauraminestrone
50 min L, GL, VG, M, K, V

Kauraminestrone

Kaura-perunaröstit, haudutettua kirjolohta ja hollandaise­kastiketta
1 h 30 min L, GL

Kaura-perunaröstit, haudutettua kirjolohta ja hollandaise­kastiketta