Myllärin by Helsinki Mills

Pähkinäsämpylät

Saat makua sämpylöihin Myllärin Paratiisimyslillä. Kokeile vaikka näitä briejuuston ja vadelmahillon kanssa. 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

sämpylää

5 dl vettä
25 g hiivaa
2 rkl hunajaa
1 rkl suolaa
2 dl Myllärin Paratiisi Mysliä

Ohjeet

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää joukkoon suola, hunaja ja Myllärin Paratiisi Mysli.

  2. Aloita taikinan vaivaaminen lisäämällä vehnäjauhot joukkoon. Vaivaa vähintään viisi minuuttia.

  3. Anna taikinan levätä liinan alla 15 minuuttia.

  4. Jaa taikina kahteentoista osaan. Muotoile sämpylöiksi leivinpaperoidulle uunipellille. Anna sämpylöiden kohota 40 minuuttia liinan alla.

  5. Paista sämpylät 180 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kunnes sämpylät ovat kypsiä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,2 g
Proteiini
6,6 g
Energia
201,3 kcal
Hiilihydraatit
39,3 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Suola
1,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Soodaleipä Myslillä ja Pähkinöillä
55 min L, GL, K

Gluteeniton Soodaleipä Myslillä ja Pähkinöillä

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Sämpylät Mestarin Myslistä
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Sämpylät Mestarin Myslistä

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)